Aktuální informace po dobu vládních opatření: Bistro v Břežanech je otevřené od 8:00 do 17:30 a vaříme každý den jídla s sebou (pondělí až sobota). Prodejna v DBK je otevřena od 9:00 do 18:00 (pondělí až neděle).

RECEPT: Řecká frittata

Řecká frittata, to je rychlé a nenáročné jídlo. A nejlepší je, že větší ingrediencí máte jistě doma. A dát si ho můžete jako snídani, oběd i večeři.

RECEPT: Řecká frittata

Ingredience

Postup

V osolené vroucí vodě spařte krájený špenát. Nechte špenát a nechte.

V pánvi jemně orestujte na másle cibuli nadrobno, potom přidejte špenát. Vejce a mléko vyšlehejte dohromady, přidejte sůl a pepřa posléze vylejte do pánve s cibulí se špenátem. Promíchejte a stáhněte teplotu.

Nakonec na vzniklou směs posypejte feta sýr a olivami nebo cherry rajčátky, zakryjte pokličkou a na velmi mírném stupni prohřívejte, dokud vejce trochu neztuhnou.

Na talíři pak na ozdobu posypte čerstvým koprem a kapary.

Dobrou chuť!