Aktuální informace: Bistro v Břežanech je do 3.8.2020 zavřené z důvodu změny konceptu.

RECEPT: Řecká frittata

Řecká frittata, to je rychlé a nenáročné jídlo. A nejlepší je, že větší ingrediencí máte jistě doma. A dát si ho můžete jako snídani, oběd i večeři.

RECEPT: Řecká frittata

Ingredience

Postup

V osolené vroucí vodě spařte krájený špenát. Nechte špenát a nechte.

V pánvi jemně orestujte na másle cibuli nadrobno, potom přidejte špenát. Vejce a mléko vyšlehejte dohromady, přidejte sůl a pepřa posléze vylejte do pánve s cibulí se špenátem. Promíchejte a stáhněte teplotu.

Nakonec na vzniklou směs posypejte feta sýr a olivami nebo cherry rajčátky, zakryjte pokličkou a na velmi mírném stupni prohřívejte, dokud vejce trochu neztuhnou.

Na talíři pak na ozdobu posypte čerstvým koprem a kapary.

Dobrou chuť!